Brunnsvikens trädgård & Café

Hejsan kära vänner!

Här om dan tog jag barnen till Brunnsvikens trädgård ute på Ulriksdals. Det var rätt enkelt att ta sig hit och vädret var så där perfekt lagom för att plocka grönsaker, bär och frukt. Mina barn sprang runt med varsin korg och plockade till sig allt möjligt dom kunde hitta i trädgården, det var verkligen bland det roligast dom har gjort. Jag är helt förtjust i alla barnvänliga aktiviteter som finns i Stockholm. Som en expat (utomlandsboende) tysk pappa till 3 underbara barn, så har jag velat upptäcka Stockholm och samtidigt hitta roliga ställen för barnen att leka. Den här bloggen är just för att dokumentera min resa och inspirera föräldrar att våga sig på allt galet vi hittar på 😁😁😁

Hi dear friends!

The other day me and the children went to Brunnsviken’s garden located in Ulriksdals. It was quite easy to get here and the weather was perfect for picking vegetables, berries and fruits. The kids got each a basket and picked everything they could find in the garden, it was truly an amazing experience. I am totally fond of all child-friendly activities you can find in Stockholm. As an expat (foreign resident) German father to 3 wonderful children, I have wanted to discover Stockholm and at the same time find fun places for my children to discover. In this blog you can get to know me more and i hope to inspire parents to try some of all the crazy things we get up to.😁😁😁

Published by Marco Strong

Marco & Elias - Inspiring the world for Stockholm 🇸🇪

One thought on “Brunnsvikens trädgård & Café

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: