Gröna Lund – Family & Fun

IMG-20180823-WA0047
Processed with VSCO with hb2 preset
IMG-20180823-WA0045
IMG-20180823-WA0046
IMG-20180823-WA0043
IMG-20180823-WA0041
IMG-20180823-WA0054
IMG-20180823-WA0042
IMG-20180823-WA0048
Processed with VSCO with hb2 preset

Hejsan vänner

Den här veckan så har min familj varit på besök hos oss. Vi har alla sätt fram emot det och nu är dom äntligen här. Den här gången kom min mamma (oma) och mina två systrar. Vi åkte till gröna lund via båt från slussen till Djurgården. Vi hade en underbar dag, vi omgås mer nu än vad vi gjorde när jag bodde i Tyskland. Jag tror att det beror på att man tar allt för givet när man bor så nära varandra. Nu när vi bor i olika länder så uppskattar vi verkligen den tid vi har tillsammans mer. Ens familj, är ett av dom grejerna vi tar mest förgivet här i livet , vi uppskattar varandra alldeles för lite. Det finns ett citat som verkligen resonera hos mig och det lyder: “Dead people receive more flowers than the living, because regret is stronger than gratitude”. Asså fattar ni hur sjukt det är, helt galet att vi visar så lite uppskattning av nära och kära. Hur grymt skulle det vara, om man dök upp på en måndag med blommor till ens mamma, pappa eller syskon, utan någon anledning förutom att visa uppskattning och kärlek. Mer kärlek och uppskattning sa någon aldrig nej till 🙂

Hi friends

This week, my family came to visit us. We all have been looking forward and now they are finally here. This time my mom (grandmother) and my two sisters came. We went to Gröna lund and got on boat from slussen to Djurgården. We had a wonderful day, we spend more quality time now then when I lived in Germany. I think it’s because you take everything for granted when you live so close to each other. Now that we live in different countries, we really appreciate the time we have together . One’s family is one of the things we take for granted, as a result, we end up appreciating each other way too little. There is a quote that really resonated with me. It states: “Dead people receive more flowers than the living, because regret is stronger than gratitude”. Do you realize how insane that is? It is sad that we show little appreciation to our loved ones. How amazing would it be if one showed up on a Monday with flowers to one’s mother, dad or sibling just to show their appreciation and love for them. More love and appreciation, because no one ever said no to that 🙂

Published by Marco Strong

Marco & Elias - Inspiring the world for Stockholm 🇸🇪

4 thoughts on “Gröna Lund – Family & Fun

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: