6 must haves for new Dad’s

Hejsan & Hello!

Jag skrev ner en lista på saker som jag tycker är nödvändiga att ha som en nybliven pappa. Jag hoppas att det hjälper dig som som just blivit en fförälder eller väntar barn.
Here’s a list I wrote on essential baby items I couldn’t live without as a father of three. I hope they are useful in navigating this new exciting life that you will embark on.

Processed with VSCO with hb2 preset

1.Bilstol En viktig pryl för din bebis som måste vara ordentligt fastsatt i en bilstol. Sätet måste vara anpassat för ditt barn och måste fungera i din bil. Inte alla bilstolar håller samma kvalité, du kanske vill överväga en som har en bas som finns kvar i bilen med ett avtagbart säte för barnet som du enkelt kan bära runt. Hitta en som funkar för din familj.
1.Car Seat This is an essential item for your baby. Anytime you are in a car, the baby needs to be securely fastened in a car seat. The seat must be appropriately sized for your baby and must work in your car. Not all car seats are created equal. You may want to consider a seat that has a base that is left in the car with a detachable seat for the baby that you can easily carry around. But no baby can safely be without a car seat if you plan to move about in a car. Find one that suits you and your family.

Processed with VSCO with hb2 preset


2.Digital\Video kamera: Nästan varje far och många mammor som jag känner vill ha en bra digitalkamera för att spela in de viktiga ögonblicken i deras barns utveckling, eller bara för att skicka bilder av det sötaste barnen någonsin. Att ha en bra digitalkamera med mycket lagringsutrymme eller plats för ett högkapacitets minneskort är en bra investering.
2.Digital/Video Camera: Just about every father and many mothers I know wants a good digital camera to record those vital moments in their baby’s development, or just to post pictures of the cutest baby ever. Having a good digital camera with a lot of storage space or room for a high capacity memory card is a great investment.

Processed with VSCO with hb2 preset

3.Skötväska: En blöj väska/ skötväska gör att man enklare får ordning på allt bebisen behöver när man är ute. Du kommer att bära på den en hel del. Därför valde jag en enkel bekväm men som inte “clashar” med min stil för mycket. Men som också har utrymme för mina grejer, en bok eller en bärbar data.
3. Diaper Bag: A good quality diaper bag with all the important contents for the baby is an absolutely essential part of the baby’s kamera stuff. It will be the one item you will be seen carrying😊 therefore I chose a simple comfortable one that I can also fit my books and a laptop in.

Processed with VSCO with hb2 preset


4.Burp cloth – bib: En annan stor överraskning som en ny pappa var hur mycket vår baby spydde upp. Jag fick bytta t-shirt konstant. En hel del leverans av burpduk kommer behövas under dom första månaderna, som du enkelt hittar hos flesta babyförsäljning affärer. Ingen idea att klä upp sig utan en till hands, det lovar jag 😉
4.Burp Cloths: Another big surprise I had as a new father was how much our baby spit up. A ready supply of burp cloth is important for dads and babies which you can purchase in most baby supply stores. Don’t even bother getting dressed up, without one at hand.

Bilbarnstol

5.Barnvagn: Det är överväldigande som en nybliven pappa och det är lätt att känna sig fast hemma med den nya bebisen. Det kommer inte som någon överraskning att din rörlighet begränsas. En barnvagn med kvalitet, och med justerande handtag så du slipper böja över hela tiden, är ju ett måste. Särskilt om du är lång. Det var inte enkelt för mig att hitta en anpassad för längre människor, men den jag har får duga.
5.Stroller: It is overwhelming experince to become father for the first time and its easy for a new dad to feel trapped at home with the new bor. It comes as no surprise that your mobility is effected . A good quality stroller, with handles long enough that you can walk without bending over all the time, is an important item. Particularly if you are on the tall side of the spectrum. And getting one that will serve you and your baby as she or he grows makes the relatively large investment a little easier to digest.

Processed with VSCO with hb2 preset

Processed with VSCO with hb2 preset


6.Rash-creme – Aprikosolja: Som tre barns pappa så jag har jag säkerligen prövat många hudutslag krämer, salvor m.m. Många av dem var inte helt dåliga och gav en viss effekt mot utslaget och en aning förbättring. Men nästan alla dem jag använde innehöll många ingredienser som irriterar huden och som inte är bra på lång sikt. Jag fick av min kusin Desse Apricotolja för några år sedan och det har varit en game-changer sedan dess. Denna produkt är inte bara bra mot irriterad och rodnad utan alla typer av skärningar. Det är en helande salva som kan användas för att hydrera huden, motverka torra läppar. Varje gång jag har använt, så har det alltid gett omedelbar resultat och förbättring. Och det bästa av allt är att det är framkallat på aprikosolja och det är helt naturligt.

6.Rash cream – Apricot oil: As a father of three children, it’s safe to say I have tried many rash lotion/creams/ balm. Many of them were not bad as far as soothing the rash and improving it. But almost all of the ones I used where made with a lot of ingredients that are not safe or good in the long run. I was given by my cousing Desse Apricot oil a couple of years ago and it has been a game changers ever since. This product is not only great for diaper rash but all types of cuts. It is a healing balm that can be used to hydrate the skin, cracked lips. Every time I have used when one of my kids had a rash, it gave instant results of improvement. And the best of all it’s made of apricot oil and its all natural.

Published by Marco Strong

Marco & Elias - Inspiring the world for Stockholm 🇸🇪

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: