Sparadiset in Stockholm

2018122344484453524701627228677895231627792219.jpg
Jag upptäckte ett grymt spa som heter Sparadiset. Det finns flera runt om stan. Jag gick till den i Östermalm torg. Det låg ganska nära tunnelbanan. Väldigt avslappnande och mysigt, precis det som behövs för att kunna stå emot mörkret och kylan ute. Ett tips om man ska ta med barn är att inte ta med ett barn som skriker mycket :) Elias var helt ok. Men helst skulle jag säga om du vill unna dig liten egen tid, skippa barnen helt :)

 

Det har vart rätt trist väder dom senaste veckorna, jag upptäckte ett grymt spa som heter Sparadiset. Det finns flera runt om stan. Jag gick till den i Östermals torg. Den låg ganska nära tunnelbanan. Väldigt avslappnande och mysigt, precis det som behövs för att kunna stå emot mörkret och kylan ute. Priserna var också helt rimliga, vi bokade 3 timmar jacuzzi rum. Ett tips om man ska ta med barn är att inte ta med ett barn som skriker mycket 🙂 Elias var helt ok. Men helst skulle jag säga om du vill unna dig liten egen tid, skippa barn helt 🙂

 

http://www.sparadiset.se

 

Published by Marco Strong

Marco & Elias - Inspiring the world for Stockholm 🇸🇪

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: